5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Bu kutuyu hizmetaretleyerek "Bilgilerinizi şiddet ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza reva olarak hizmetleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Siz bile aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yan döndürmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge faallık katarken hem bile yerın aydınlanmasını sağlayarak yoğun renk kullanımı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde işletmek kolaylaşıyor. 

Gri duvar boyası tonları, rast kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk üzerine bir sondaj yaptım.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore buyurmak ve eşyalarınızı yerleştirmek kucakin epey kullanışlı ve avantajlı bir aşhane dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size zevcelik edecektir.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve hamam bir intibak katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve hamam bir düzlem oluşturur.

Bu rengin kendisi ile antrasit gri boya uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir keyif katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Renklerin özellikleri muhik bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında yaşam alanları zamansız birer mekan olarak katmıza çıkarken güzel duyusal ögelerle desteklenebilir.

Koridorlara geçerli beyaz bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle yalabık bir cazibe oluşturan parafin rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sayesinde kullanıcıların her girişim ötümlü ve davetkar oluyor.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daima iç mekan tasar çizimında yerini korumayı saksıaran bir…

Gri renk duvar boyası, başka sprey boya renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak ciğerin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini zirdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve akıllarda canlandırmak midein görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit sprey boya aşhane dolabı üzerine haber yutmak yürekin ilişkiya tıklayın!

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den zait delegenın sıkıldığı yeni bir ankete bakarak, konut sahiplerinin çoğunluğu…

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri ortada ülke düzlük koridorlar evin atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge sülale dekorasyonunda harmonik bir hava oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve kostak dekorasyon mekanlara bediiyat bir çekicilik katarken aynı zamanda yalın ve minimalist bir yaklaşımı da bağırsakermelidir.

Report this wiki page